Nijkerkerveen is een Bank rijker!

Op woensdagmiddag 28 april is op de hoek winkelmanstraat – van Noortstraat in Nijkerkerveen een prachtige houten bank geplaatst.
Deze bank is door de stichting evenementendag Nijkerkerveen vorig jaar November aan het Platform Nijkerkerveen geschonken in die tussen tijd is er gezocht naar een geschikte locatie . Die is nu gevonden in het hart van het dorp.
Met behulp van medewerkers Gemeentelijk wijkbeheer Nijkerk is de bank op zijn plaats gezet en rondom van tegels voorzien.

Het platform wilde deze voorziening voor de ouderen van Nijkerkerveen , zodat de ouderen op deze bank even tot rust konden komen en na een inspannende wandeling en met elkaar de dagelijkse beslommeringen konden doorspreken.
De bewoners van de winkelmanstraat die direct zicht op de bank hebben zijn van te voren eerst op de hoogte gesteld door een bestuurslid van het platform.
Echter niemand had er bezwaar tegen dat de bank daar werd geplaatst.
Tijdens de periode van plaatsing van de bank werd er door menig voorbijganger positief gereageerd op het initiatief van het platform Nijkerkerveen en over de medewerking van de stichting evenementendag Nijkerkerveen. 
Beide hopen dan ook dat de inwoners van Nijkerkerveen er veel gebruik van zullen maken
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.