Kerstboom straalt in Nijkerkerveen.

Ook dit jaar is het Platform Nijkerkerveen er weer in geslaagd om ervoor te zorgen dat er een prachtige mooie kerstboom staat te pronken op een nieuwe plek op het pleintje tegenover de Eben-Haëzerkerk. Kerstboom_2013_Nijkerkerveen_websiteVoor deze nieuwe plek is gekozen in overleg met de marktkooplieden die de ruimte op het pleintje nodig hebben. De wijkbeheer mannen van de gemeente Nijkerk hebben op deze nieuwe plek een vaste pijp in de grond geplaatst waar in het vervolg de boom een vaste plaats heeft.

Nieuwe verlichting,
De 40meter lange verlichting die in de boom straalt en de 7 meter hoge boom zijn mede dankzij de medewerking van Electrovakman Joh.v.d.Veen en Hoveniersbedrijf Haro gerealiseerd beide ondernemers zijn gevestigd in ons dorp.
De bestuursleden van het platform Nijkerkerveen hebben na plaatsing de verlichting zo goed mogelijk in de boom gehangen zodat deze avonds mededoor de nieuwe verlichting een mooie en vredige uitstraling heeft.

Dit is echter nog niet alles, want aan beide scholen is ook dit jaar weer gevraagd om kerstversieringen te maken en deze versieringen gezamenlijk in de kerstboom te gaan hangen. Bij deze wenst het Platform Nijkerkerveen U hele fijne feestdagen toe en hopen dat u met veel plezier zult geniet van de mooie versierde kerstboom.
Want ‘t Veen is van ons allemaal
En het Platform Nijkerkerveen is er voor u.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.