Inbraakpreventie georganiseerd door Gemeente, politie en Platform Nijkerkerveen

platform - politie  - gemeenteWij nodigen de inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen van harte uit voor een informatiebijeenkomst over inbraakpreventie. Zo’n bijeenkomst is helaas geen overbodige luxe, omdat het aantal inbraken in onze regio de laatste jaren sterk is toegenomen. Slachtoffers van inbraak dachten vaak dat hun woning wel goed beveiligd was, maar toch ….. Gelukkig is er ook veel aan te doen om de kans dat u slachtoffer wordt van inbraak te verkleinen en daarover willen wij u graag informeren tijdens deze avond . De informatiebijeenkomst is op dinsdag 29 januari 2013 van 19.30 uur – 21.30 uur in de C.J. van Rootselaarschool, Van Noortstraat 42, in Nijkerkerveen. Een expert aan het woord. En wie kan u beter informeren dan dé inbraakspecialist: de inbreker zelf. Wij hebben een ex-inbreker – die zijn leven gebeterd heeft – gevraagd in Nijkerkerveen rond te lopen en kritisch te bekijken hoe het inbrekers soms gemakkelijk wordt gemaakt ergens naar binnen te komen. Hij doet verslag en heeft zeer nuttige tips voor u! Daarnaast vertellen wij u wat gemeente en politie doen op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie. Wij laten u ook zien op welke wijze u daar zelf een bijdrage aan kunt leveren.

Bent u bijvoorbeeld al lid van Burgernet? Doet u altijd aangifte en belt u 112 bij een verdachte situatie? Het wordt een boeiende en zeer nuttige avond, die u zeker niet mag missen!

Tevens maakt  u kans op een van de vijf veiligheidskits van Selecta DNA ter waarde van 50 euro, door de brief die u ontvangen heeft mee te nemen en deponeer de deze in de daarvoor bestemde bus bij binnenkomst. Hieruit wordt aan het einde van de avond vijf winnaars getrokken!

Graag tot dinsdagavond 29 januari!

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Maak dit favoriet op permalink.