Platform Nijkerkerveen viert 10 jaar bestaan.

Dinsdagavond 13 november opende de voorzitter H van Dunschoten de platform vergadering met een verheugende mededeling , “geachte aanwezige bij opening van deze vergadering kan ik u meedelen dat het platform Nijkerkerveen vandaag 10 jaar bestaat en hiervoor wil ik iedereen persoonlijk feliciteren, waarna hij alle aanwezige platformleden persoonlijk de felicitaties overbracht.
Tevens heeft het bestuur van het Platform Nijkerkerveen gemeend dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan.” Alle aanwezige platformleden werden getrakteerd op een petitfourtje bij de koffie en bij de volgende vergadering zal er nog een aandenken worden uitgereikt ter herinnering aan deze heugelijke avond. De voorzitter benadrukte tijdens zijn speech dat hij en het platformbestuur veel steun te hebben gehad bij de oprichting van het Platform Nijkerkerveen van oud burgemeester van de gemeente Nijkerk B. Vries . Echter zou een platform zoals hier in Nijkerkerveen niet mogelijk zonder U allen hier aanwezig.

Wij  als bestuur van het Platform Nijkerkerveen zullen en kunnen onze vrijwilligers werkzaamheden dan ook alleen maar doen dankzij uw medewerking als leden en de medewerking van de gemeente Nijkerk  dit doen we met z,n allen voor Nijkerkerveen en Holkerveen.  Want ’t Veen is er van ons allemaal en wij als platform zijn er voor U

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.