Schoolkinderen maken Nijkerkerveen schoon

NIJKERKERVEEN – Het Zwerfvuilteam van het Platform Nijkerkerveen heeft zijn jaarlijkse schoonmaak actie door Nijkerkerveen gehouden. Met 55 kinderen van groep 7 van de 2 nijkerkerveense basisscholen onder begeleiding van verschillende moeders hebben ze een rondje door het dorp gemaakt en HEEL veel onnodig zwerfafval uit de bermen en slootjes gehaald. De kinderen beseften dat er wel erg veel rommel zomaar langs de kanten van de wegen was neer gegooid, dat is namelijke ook het doel van deze actie om de kinderen (en ouderen) bewust te maken dat we zo ons mooie dorp onnodig vervuilen .  Met dank aan de gemeente Nijkerk die namens wijkbeheer de nodige gereedschappen verzorgde om alles op te rapen . Het was een leuke middag die afgesloten werd met een appel, een pakje frisdrank en een presentje van de gemeente.

Foto’s: Frans van As

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.