Wim van Rijn krijgt het presentje uitgereikt.

Links Hermien van den Heuvel Rechts Wim van Rijn

NIJKERKERVEEN – In Nijkerk is enige tijd geleden een vrijwilligersdag gehouden op uitnodiging van de Gemeente Nijkerk. Hier werden diverse personen uitgenodigd voor een vrijwilligersontbijt. Opzet van de Gemeente Nijkerk was om in het europees jaar van de vrijwilliger alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en aan hen de waardering te uiten voor hun inzet. Helaas zijn diverse organisaties en verenigingen uit Nijkerkerveen niet op de hoogte gebracht. D.m.v. een Nijkerkse organisatie, die wel een schrijven kreeg, heeft het Platform Nijkerkerveen Wim van Rijn voorgedragen als vrijwilliger van het jaar. Echter, Wim en het Platform hebben beide geen antwoord gekregen van de Gemeente. Wim werd dus niet uitgenodigd voor het gezellig samenzijn van alle vrijwilligers. Vandaar dat het Platform Nijkerkerveen op de vergadering van 15 november jl. Wim van Rijn als de vrijwilliger van Nijkerkerveen uitgeroepen heeft. Hij verzorgt al jaren het opruimen van het oud papier bij Concordia en doet allerlei klusjes rondom het clubgebouw. Hij wordt ook “de papierboer uut het Veen” genoemd. Hierbij wordt Wim gefeliciteerd door het Platform Nijkerkerveen bij zijn benoeming als vrijwilliger van Nijkerkerveen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.