Calvijnschool versiert kerstboom op plein Nijkerkerveen

Het platform Nijkerkerveen wil graag de jeugd meer bij het dorp Nijkerkerveen betrekken. Daarom hebben ze bij de scholen in het dorp het verzoek ingediend om de kerstboom op het marktpleintje te gaan versieren.

Er zijn versiersels aangeleverd door het platform, maar de kinderen zijn ook zelf aan de slag gegaan. De kinderen uit groep 7 en 8 van de Calvijnschool hebben appels gedecoreerd om ook voor de vogels de boom aantrekkelijk te maken. Met de aanhoudende sneeuw kunnen de vogels wel wat extra voer gebruiken.
Aan het einde van de morgen zijn ze op pad gegaan en hebben de versiersels zelf in de boom gehangen. Het resultaat is prachtig, de boom is nog meer een blikvanger geworden voor het mooie Nijkerkerveen!

Bij terugkomst op school hing er al een heerlijke oliebollengeur. Juf Elly Kuyt was, zoals zij ieder jaar doet voor de kerstvakantie, aan het oliebollen bakken voor de hele school. En reken maar, dat die oliebollen smaakten!

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.