Kerstboom praalt weer op het plein in ‘t Veen.

Ook dit jaar is Hoveniersbedrijf HARO uit Nijkerkerveen er weer in geslaagd om er voor te zorgen,dat er weer een prachtige kerstboom staat te pronken op het pleintje tegenover de Eben-Haëzerkerk.
Een Prachtige plek voor een prachtige boom die dit jaar een slag groter is uitgevallen dan voorgaande jaren, de boom heeft een lengte van maar liefst 10 meter.
Mede dankzij een bijdrage van de gemeente Nijkerk en de inzet van het Platform Nijkerkerveen  en Hoveniers Haro is dit mogelijk gemaakt.
Een aantal bestuursleden van het Platform hebben na plaatsing de kou getrotseerd om de verlichting in de boom gehangen deze keer kompleet met ster.
Echter om de ster in de top van de boom te krijgen viel niet mee, maar met behulp van een hoogwerker is de ster later op de avond op de top van de boom geplaatst.
De kerstboom op het plein is dag en nacht verlicht en geeft mooie en vredige uitstraling.
Dit is echter nog niet alles, want het Platform Nijkerkerveen heeft de beide scholen gevraagd om kerstversieringen te maken voor in de kerstboom.
Hiervoor zij allerlei materialen beschikbaar  aan de scholen zodat de kinderen zich kunnen uitleven tijdens het maken van de kerstversiering.
De kinderen van de beide scholen zijn nu druk aan het knutselen om de versieringen te maken. En als de versieringen klaar is, worden deze samen met de kinderen in de kerstboom opgehangen.
Indien u ook de grote kerstboom in Nijkerkerveen met een extra kerstversiersel wil verfraaien laat het dan weten via info@platform-nijkerkerveen.nl .

Gemeente Nijkerk en Hoveniersbedrijf Haro en het Platform Nijkerkerveen wensen U hele fijne feestdagen toe en hopen dat u met veel plezier zult geniet van de mooie versierde kerstboom.
 
’t Veen is van ons allemaal
Platform Nijkerkerveen is er voor u.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws en heeft de tags . Maak dit favoriet op permalink.