Platform Nijkerkerveen

De Doelstelling van het Platform Nijkerkerveen.

Onze woonomgeving leefbaar en veilig maken of houden, dat willen we allemaal wel.
Maar, in je eentje bereik je meestal niet zoveel.
Samen wel!

En daarom is het Platform Nijkerkerveen opgericht, om samen te werken aan de leefbaarheid en veiligheid van Nijkerkerveen.

Het doel van het platform is dat bewoners van Nijkerkerveen samen met de gemeente, politie en andere instanties de eigen leefomgeving waar mogelijk verbeteren.

Naar aanleiding van de gegevens die voortkomen uit de enquête is een prioriteiten lijstje samengesteld.

Voor zaken omtrent het Platform Nijkerkerveen

Graag alleen contact opnemen via de Contact pagina van deze website.          ======================================================

Mededeling Vergaderingen

Het bestuur Platform Nijkerkerveen laat u hierbij weten dat de geplande vergadering die gepland stonden voor 2020 niet door gaat dit vanwege de beperking met betrekking tot het coronavirus Covid-19.

Op dit moment zijn bij openbare activiteiten slechts beperkt toegestaan waarbij een afstand van anderhalve meter per persoon gehandhaafd moet worden.

En helaas zien wij als Platform Nijkerkerveen niet de mogelijkheid (gezien de ruimte) om dit volgens de regels van her RIVM te organiseren in ons nieuwe dorpshuis .

Daarom is er door het bestuur besloten de geplande vergaderingen tot nader bericht stop te zetten. Beste mensen blijf gezond en volg de noodzakelijke regels op. En hopelijk zien we elkaar spoedig weer.

Ps. Indien u iets te melden heeft voor het Platform Nijkerkerveen dan kunt u ons een Mail sturen naar Info@platform-nijkerkerveen.nl